Funderar ni på att bli medlem? Ta kontakt med någon i styrelsen så kan vi berätta mer.

Vad kostar det?

Medlemsavgift

200kr gäller för kalender år.

250kr Familj gäller för kalender år.

Träningsavgift stora Endurobana Remmene (Fältet).

600 kr gäller för kalenderår för vuxen från det år man fyller 18.
400kr gäller för kalenderår för barn till det år man fyller 18. 

Medlem kan välja att betala 100kr/tillfälle istället för att lösa träningsavgift.(50kr/tillfälle barn upp till det år man fyller 18) Dock övergår inte detta i erlagd träningsavgift när man når upp till 6 tillfällen på ett år. Kör man fler gånger betalar man i sådana fall mer. Man får välja ett av alternativen och sedan följa det hela året. Om man väljer att betala per tillfälle skall pengarna finnas tillhanda innan körning sker. Svisch är därför det smidigaste betalningssättet för detta.

150kr Träningsväst. Krav vid träning på stora banan.

Bankgiro: 5725-9749
Swish: 123 511 82 37

Medlemsavgift och träningsavgift betalas till bankgiro eller swish där ni fyller i namn och vad du betalar (träningsavg, träningsväst, mm).

Maila också er adress, telefonnummer, e-post, fullständiga personnummer och ett underskrivet kontrakt till kullings.mc@hotmail.com  så kan vi hålla vårat medlemsregister uppdaterat. Det är viktigt att vi får in fullständiga personnr även på alla familjemedlemmar, annars kan vi ej uppdatera vårt medlemsregister online. Detta är ett krav för att banförsäkringen skall gälla och för att kunna få ut endurolicens.

1. Skicka Kontrakt 
2. Betala
3. Svarstiden är ca en vecka i normala fall, först då kommer det upp på Swemo.